"Een voeg bepaalt het uiterlijk van een pand."
"Voegen zonder zorgen"

Is uw beton aan reparatie toe?

GK Gevelspecialisten heeft ervaring in het repareren van voorgevels. Wij verrichten met kennis van zaken de betonreparatie aan uw gevel. Onze deskundige medewerkers worden regelmatig bijgeschoold, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van betonreparatie.

Voegen en metselen hand in hand bij betonreparatie

Is uw beton beschadigd of erg verouderd? Dan kunnen wij deze weer in de oude staat brengen. Bij betonreparatie passen wij verschillende methoden toe om het beste resultaat te bereiken. Afhankelijk van de uitstraling die u uw gevel wilt geven, ook doen wij het repareren van oude gevelornamenten. Wij zijn hiervoor gecertificeerd.

Uitgebreid advies 

GK Gevelspecialisten geeft ook uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden bij gevelreparatie en voegwerken. Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel. Door onze brede ervaring kunnen wij ons rekenen tot de specialisten op het gebied van gevelreiniging.

Wij zijn o.a. actief in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Leiden en Zoetermeer. De prijzen die wij hanteren zijn altijd goedkoop!

 

gevelwerker gezocht

Contact

GK GEVELSPECIALISTEN
Abdijbrink 4
2553 GK Den Haag

T: 070-2122741
T: 06 - 246 051 00
W: www.gkgevelspecialisten.nl
E: info@gkgevelspecialisten.nl
Copyright © 2012 Eye-C Multimedia - Webdesign Den Haag