"Een voeg bepaalt het uiterlijk van een pand."
"Voegen zonder zorgen"

Snijvoeg, Deskundig voegbedrijf

Bent u op zoek naar een voegbedrijf? GK Gevelspecialisten beschikt over specialisten in voegwerk, waaronder snijvoeg. Het voegwerk is in grote mate bepalend voor het aanzien van uw voorgevel. In snijvoeg zit meer kalk, dit resulteert in een langere levensduur van de muur.

Voegen is ambachtswerk

Snijvoeg wordt meestal toegepast bij monumentale of klassieke panden. Het voegwerk wordt aan de boven- en onderzijde afgeknipt of afgesneden. Vandaar de naam snijvoeg. Omdat voegen zeer ambachtelijk werk is, is het raadzaam dit door ambachtslieden te laten doen die het vak door en door kennen. De specialisten van GK Gevelspecialisten krijgen op regelmatige basis bijscholing om de recentste technieken onder de knie te krijgen. Dit resulteert in topkwaliteit afgeleverd werk.

GK voor industriële en particuliere projecten

GK Gevelspecialisten voert voegwerkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven in de industriële sector. Voor elk project hebben wij een andere methode van aanpak. Wij beschikken over al het nodige materiaal, zoals goedgekeurde stellingen en hoogwerkers.

Wij zijn o.a. actief in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Nootdorp, Leiden en Zoetermeer. De prijzen die wij hanteren zijn altijd concurrent!

 

gevelwerker gezocht

Contact

GK GEVELSPECIALISTEN
Abdijbrink 4
2553 GK Den Haag

T: 070-2122741
T: 06 - 246 051 00
W: www.gkgevelspecialisten.nl
E: info@gkgevelspecialisten.nl
Copyright © 2012 Eye-C Multimedia - Webdesign Den Haag