"Een voeg bepaalt het uiterlijk van een pand."
"Voegen zonder zorgen"

Recenties

Fam. Smith over GK Gevelspecialisten:
In augustus 2017 hebben de medewerkers van GK Gevelspecialisten onze achtergevel keurig gerenoveerd. De mannen hebben vakkundig en zeer netjes gewerkt met een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij bevelen dit betrouwbare bedrijf dan ook van harte aan!
Mvg
Fam. Smith
Scheveningen
VVE Perenstraat over GK Gevelspecialisten:
Fijne communicatie, schappelijke offerte, vakwerk en ruim binnen de tijdsplanning het werk naar alle tevredenheid afgerond. Eigenaar Gino neemt de tijd om alles uit te leggen en te overleggen over de mogelijke opties. Aanrader.
VVE Berberisstraat 42,44,46 over GK Gevelspecialisten:
Absolute aanrader!

Alle afspraken en de planning netjes nagekomen. Ook tijdens de werkzaamheden blijft GK flexibel bij veranderingen. De vakbekwame gevelwerkers denken graag met je mee. Iedere dag wordt alles netjes achtergelaten en schoongespoten. Wel zo netjes, ook voor de buren.

Zowel de voorgevel als achtergevel zijn gerenoveerd en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat.
schuurmans over GK Gevelspecialisten:
Goedendag inmiddels is het alweer een paar weken geleden dat we een lekkage hadden boven de slaapkamer ramen. dankzij GK hebben zei dit vervelende probleem verholpen. Wachten was het op een goede regenbui vandaar de late reactie, maar het is droog gebleven top. Verders is de communicatie top, en dachten de mannen goed mee om het zo financieel aantrekkelijk mogelijk te houden, kunnen andere specialisten nog wat van leren. Ik kan u GK Gevelspecialisten van harte aanbevelen voor al het gevelwerk. gr Peter van de tarweakker zoetermeer 👍👍👍
Marilène Castricum over GK Gevelspecialisten:
VVE Morelstraat 91-93-95 heeft ze ingeschakeld voor het aanpakken van de voorgevel/betonherstel/voegwerk/impregneren. Hele fijne samenwerking. Goed bereikbaar gedurende het hele traject en houden zich netjes aan de afspraken. Ook aanvullend nog een portiekraam en kozijn verzorgd en wat aanvullend voegwerk. Goede kwaliteit voor het geleverde werk. Wij zijn erg tevreden. Wij bevelen zeker GK Gevelspecialisten aan.

MVG VVE Morelstraat
VvE Oude Boomgaardstraat over GK Gevelspecialisten:
Samengevat: kwaliteit en fijne samenwerking tegen een prima prijs!

GK Gevelspecialisten heeft bij ons de voorgevel gerenoveerd (inclusief de betonnen delen) en de balkons aan de achterkant. Je ziet dat ze weten waar ze mee bezig zijn, werken schoon en nauwkeurig en houden je prima op de hoogte van werkzaamheden en vorderingen. Kwaliteit staat voorop: bij regen wordt simpelweg niet gevoegd, ook al doen anderen dat wel.

Aan het eind waren er nog een paar herstelwerkzaamheden nodig en die werden pro-actief en voortvarend hersteld, zonder enig gedoe over bijkomende kosten.

Mvg P Jorg (voorzitter)
Ted Kokshoorn over GK Gevelspecialisten:
Kijk maar eens naar onze gevel aan de Thomsonlaan 166-176, geweldig mooi geworden. De mannen hebben top gewerkt en je kan echt van ze op aan.
Tijdens het werk nog wat meerwerk kunnen oplossen, deden ze totaal niet moeilijk over.
Eigenlijk een paar steekwoorden zijn genoeg: Goede prijs, kwaliteit, meedenken en oplossingsgericht denken.

Thx GK
Ed Verhoeven over GK Gevelspecialisten:
Iedere dag stipt om 8.00 uur aanwezig, daar kan je de klok op gelijk zetten. Zeer vriendelijke en klantgerichte mensen. Na het werk ook weer alles keurig netjes opgeruimd. Complimenten!!!

Ed Verhoeven.
Vincent Kester over GK Gevelspecialisten:
Fam. Kester in Voorburg

Wij hebben een erker laten plaatsen aan de voorkant van ons huis. Wij wilden graag een snijvoeg omdat dit simpelweg veel mooier is dan een platvoeg. Dit was bij ons geen gemakkelijk karwei, want het waren geen machinale bakstenen (niet allemaal even groot) en niet geniaal gemetseld.
Desalniettemin zijn Ton en Gino met passie de uitdaging aan gegaan en het resultaat is erg fraai.
Ik zou Gino en Ton bij iedereen aanbevelen. Ze zijn vriendelijk, klantgericht, komen hun afspraken na en denken met je mee.
Sjaak Bral over GK Gevelspecialisten:
Betrouwbaar, snel, redelijke prijs en vooral: kwalitatief hoogstaand werk afgeleverd.

Kwaliteit is nooit toevallig. Het vakmanschap van GK Gevelspecialisten, daar heb je nog jarenlang plezier van.

Topwerk geleverd, binnen de gestelde termijn en punctueel en netjes gewerkt.

Ik zou willen dat ik nog meer gevels had!

Met aanbevelenswaardige groet,
Sjaak Bral
E.J. van Dam over GK Gevelspecialisten:
De VVE van Halewijnlaan 334-336-338 heeft voor de balkonrenovatie van het balkon aan de tweede etage in augustus 2014 gebruik gemaakt van het bedrijf GK Gevelspecialisten.
Het balkon is voorzien van een nieuwe zand cement vloer en er is een Sikka coating aangebracht. De balkon vloer loop nu weer prachtig mooi af. Knap hoe zij dit verloop in de balkonvloer hebben aangebracht. we hebben dan ook goede ervaringen met de heren Gino en Ton van GK gevelspecialisten. Alle werkzaamheden werden naar alle tevredenheid en tegen een goede prijs kwaliteitverhouding uitgevoerd. Ook werd er netjes gewerkt en kwamen ze steeds hun afspraken na. Ook waren ze iedere keer keurig op tijd. We hopen in de toekomst voor andere gevelwerkzaamheden weer gebruik te kunnen maken van GK gevelspecialisten.

Mvg.
Bestuur VVE van Halewijnlaan 334-336-338 te Voorburg
D. Rigter over GK Gevelspecialisten:
24-07-2014

Renovatie achterzijde Jan van Houtstraat 134

Bij de eerste ontmoeting hadden wij gelijk een goed gevoel. Dit goede gevoel is gebleven tot aan het einde van alle werkzaamheden aan onze gevel. Zoek je een gevelbedrijf die je kan vertrouwen, voor een eerlijke prijs en die goed en netjes werk afleveren, kijk dan niet verder maar bel deze jongens!

Bedankt!
J.remmer over GK Gevelspecialisten:
Ik heb Gino van GK Gevelspecialisten ontmoet in de Healtspa in Den haag.

Ik vertelde hem dat de gevels van mijn huis in Vroondaal erg onder de algen groei zit, nadat zij een offerte hadden uitgebracht, hebben ze het allemaal verwijderd doormidden van een professionele hogedruk unit en een hoogwerker, met veel succes
het huis ziet er weer uit zoals het 4 jaar geleden gebouwd is, het is weer spier wit.
Ze werken netjes en accuraat een prima bedrijf en niet te duur.


Ron Schneider over GK Gevelspecialisten:
18/6-2014

Renovatie achterzijde Perenstraat 184-188

Te verrichten werkzaamheden: o.a

verwijderen en opnieuw opmetselen van balkon 1e en 2e verdieping. Uithakken losse betondelen aan voorbanden/uitdragers en plafonddelen en ontroesten enz, en herstellen Reinigen en voor behandelen, en daarna coatten van de 2 nieuwe balkonvloeren. Daarna impregneren
en verven.

Het eind resultaat is fantasties.
De medewerkers zijn gezellig, en vriendelijk ( mis ze nu al ) en harde werkers. Ze werken goed samen en na afloop is alles opgeruimd en schoon gemaakt. Helemaal TOP.
Mannen nogmaals hartelijk bedankt en de firma. GK. gevelspecialisten, u bent een aanrader en als de gelegenheid zich voordoet zal ik u dan ook zeker aanbevelen.

m.vr.gr. namens de VVE
Ruud en Ilonka van Hagen over GK Gevelspecialisten:
Renovatie voorzijde Meloenstraat 11, terugbrengen naar authentieke snijvoeg (knipvoeg).

Na overleg met Huub van den Bergh en GK gevelspecialisten is de oude voeg er geheel uitgeslepen en een nieuwe snijvoeg (knipvoeg) teruggeplaatst.

Om de authentieke uitstraling te behouden, is geadviseerd om de stenen niet te zandstralen, maar te stoomreinigen. Het resultaat is fantastisch. De stenen hebben hun oude uitstraling behouden, maar tonen fris en schoon. De gevel is tevens geimpregneerd waardoor deze er weer 70 jaar tegen kan.

In de Meloenstraat hoort een authentieke snijvoeg (knipvoeg), alhoewel deze duurder is dan een platvoll voeg is het resultaat beter dan verwacht.

Opvallend was de rust en tijd die genomen werd om het vakmanschap tot in detail tot stand te brengen. Daarnaast werd er duidelijk gecommuniceerd en werd er ook duidelijk geadviseerd.

Bij de afwerking werd niet alleen stilgestaan bij de muur, maar de ramen werden na afloop gewassen en de voortuin werd aangeveegd en schoongemaakt ,zodat nergens uit te herleiden was dat er 2 weken vaklui bezig zijn geweest.

Vanaf de straat is het resultaat te zien, wij zijn meer dan tevreden !
VvE J. Boezerstraat 40/58 over GK Gevelspecialisten:
GK Gevelspecialisten heeft in opdracht van de VvE\'s:
J. Boezerstraat 40/58
J.J. Heggekade 4/22
J.J. Heggekade 26/42
J.J. Heggekade 44/62
J.J. Heggestraat 68/84
te Den-Haag,het voegwerk aan de achterzijde van het gehele complex vervangen.
Alle werkzaamheden zijn naar een ieders tevredenheid uitgevoerd. Als er problemen naar boven kwamen,werd er gelijk en in overleg naar een adequate oplossing gezocht, die daarna naar volle tevredenheid werd uitgevoerd.
Men werkt vakkundig en secuur. Men denkt mee over de eventuele problemen die kunnen ontstaan.
Dat bleek ook dat tijdens het verwijderen van de oude voegen er in een muur, een verzakking te zijn. Dit was doordat er tijdens de bouw niet voldoende spouwankers waren geplaatst. (normen toen zijn anders als nu)Deze verzakking is op vakkundige wijze perfect verholpen.
En met minimaal 15 jaar garantie op de ankers.
De werknemers van GK Gevelspecialisten zijn harde werkers en vriendelijk.
Wij konden met hen goede afspraken maken zodat de eventuele overlast die door het hakken en dergelijke ontstond tot een minimum werd beperkt. Men was zelf eerder met het werk klaar dan was opgegeven.
De achterzijde ziet er nu weer perfect uit en kan weer zeker 30 jaar mee.

De voorzijde van ons complex moet in de toekomst ook nog gedaan worden. Gezien de prettige samenwerking en kwaliteit de GK Gevelspecialisten levert, zal deze zeker benaderd worden om ook die klus naar behoren te klaren.

Namens alle betrokken verenigingen, GK Gevelspecialisten bedankt en tot de volgende keer.
Hotel Mimosa over GK Gevelspecialisten:
Achter gevel van ons hotel gerestaureerd en gevoegd. Erg vriendelijke medewerkers,en zeer vakkundig alles kon in overleg ivm de kamer bezetting in ons hotel (perfect geregeld en alles in overleg) Zowel met het voegen en met het opleveren van de klus alles perfect bezem schoon opgeleverd. Na het uit brengen van de offerte moesten we even wachten tot ze konden starten met de werkzaamheden ivm de drukte binnen het bedrijf. Top service en goed werk geleverd. Gino & Werknemers Bedankt ! Zie jullie snel voor de voorgevel.

Mvg,
Arjan verburgh
Johan Ploeg over GK Gevelspecialisten:
In opdracht van onze VVE heeft GK een aantal werkzaamheden uitgevoerd aan ons pand in de Perenstraat Den Haag. O.a. renovatie van de achtergevel (voegwerk en hydrofoberen), betonherstel, plafond portiek, etc. Kan niet anders zeggen dan dat het werk netjes is uitgevoerd. Medewerkers zijn ook aardige gasten met oog voor detail. Goede ervaring dus bij deze beveel ik GK Gevelspecialisten zeker aan.
Peter Buitelaar over GK Gevelspecialisten:
In het voorjaar van 2011 hebben Gino,Ton en hun medewerkers de gevel van onze twee onder één kap woning uit de jaren 30, gelegen in de Vogelwijk te Den Haag, gerenoveerd. Na het onder hogedruk schoon stomen van de gevel zijn de bestaande voegen uitgehakt en hebben ze met uitmuntende vakmanschap de gevel opnieuw voorzien van een authentieke knipvoeg waarna de gevel ook nog is geïmpregneerd.

Al deze werkzaamheden werden naar alle tevredenheid en tegen een goede prijs kwaliteits verhouding uitgevoerd. Er werd veilig gewerkt voor de omgeving en de werkplek werd dagelijks schoon achter gelaten. kortom wij hebben goede ervaring met de heren van GK Gevelspecialisten en kunnen ze u dan ook van harte aanbevelen.

Mvg

Fam. Buitelaar
VVE Bazuinlaan over GK Gevelspecialisten:
De VVE Bazuinlaan 3-145 te Rijswijk heeft voor het opnieuw voegen van een zuid-west gevel gebruik gemaakt van het bedrijf GK Gevelspecialisten.

Dit bedrijf werd het werk gegund op basis van contacten en de uitgebrachte offerte.
Het contact, bij zowel de opname voor de offerte, de afspraken voor de uitvoering van het werk en de oplevering van het werk waren
prettig en volgens afspraak. GK gevelspecilaisten was goed te bereiken voor vragen en het maken van afspraken. Ook werd door het bedrijf meegedacht met betrekking tot reparatie van betonranden.
Voor de kwaliteit van het geleverde werk is de oplevering uitgevoerd in samenwerking met de stichting VVE Belang.

Het geleverde werk voldeed geheel aan de kwaliteit die daar voor staat.

Mvg,
Bestuur VVE Bazuinlaan

gevelwerker gezocht

Contact

GK GEVELSPECIALISTEN
Abdijbrink 4
2553 GK Den Haag

T: 070-2122741
T: 06 - 246 051 00
W: www.gkgevelspecialisten.nl
E: info@gkgevelspecialisten.nl
Copyright © 2012 Eye-C Multimedia - Webdesign Den Haag